loopbaanpsycholoog in Haren | Groningen

Laura Houbolt

‘Ik help je als je vastzit in je werk.’

Of als je je verder wilt ontwikkelen, maar niet precies weet in welke richting. Als je diepgang wilt én concrete adviezen. Als je gecoacht wilt worden door iemand die een complexere vraag niet uit de weg gaat. En als je tempo wilt… want ik pak wel door. Spreekt dat jou aan?

Loopbaancoaching

Maar dan door een psycholoog. Zonder sofa. Uitgangspunt is altijd je werk maar uiteraard kijken we breder dan dat. Zo groei je als persoon. Krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je wilt. En zijn je keuzes ineens glashelder.  

Ontwikkel
advies

In 3 gesprekken een soort APK van kansen voor je loopbaan. Voor wie nieuwsgierig is naar de volgende stap… en welke actie daarbij hoort

Loopbaan
oriëntatie

In 6 gesprekken helderheid over je keuzes, als je nu niet lekker op je plek zit. Voor wie twijfelt, blijft hangen of dreigt te verzanden.

loopbaan
coaching

Maatwerktraject voor als je werk onbevredigend is geworden. Voor terugkerende patronen die opgelost moeten worden voordat je verder kunt. 

loopbaan
beleid

Loopbaanontwikkeling op managementniveau. Omdat vastlopende medewerkers signalen kunnen zijn voor sluimerende problemen die nu nog bijgestuurd kunnen worden, met als doel een vitale organisatie. Ik adviseer, train, coach en faciliteer bij de implementatie.

Over Laura

Er is zoveel meer dan werk

Je werk is je leven. Maar tegelijk ook niet. Je werk is vaak wel bepalend voor hoe je je voelt op die andere uren van de dag. Hoe je in je vel zit. Hoe je thuiskomt en ’s ochtends weer vertrekt. Wat mij zo boeit, is het vinden van de ware reden achter dat onbehagen. Zijn het de mensen om je heen? Is het je vak, of je functie? Is het de omgeving? De cultuur? Zelf wist ik al jong wat ik wilde. Toch heb ik zelf ook ondervonden dat het niet altijd gemakkelijk gaat.

Loopbaan begeleiding

spotlight coaching

20 jaar ervaring

Na 7 jaar ervaring als arbeids- en organisatiepsycholoog in diverse branches begon ik ruim tien jaar geleden voor mezelf. Nu help ik mensen particulier of via hun werkgever.

Subsidie mogelijk

Ontwikkeladvies is mijn instappakket van drie sessies die véél duidelijk maken over jou, je werk en je kansen. Soms met subsidie, maar ook zonder dat potje een waardevolle investering in jezelf.

Ook voor organisaties

Meedenken op managementniveau om verzuim en verloop van personeel te voorkomen? Ik deed het in de zorg en in het onderwijs en adviseer graag preventief om vitalere organisaties te ontwikkelen.

Laura Houbolt

Kom in contact

Wat mensen zeggen over laura Houbolt

Goede resultaten, tevreden cliënten

“Zonder Laura was ik, denk ik, echt vastgelopen. Ik wist niet waar ik naartoe moest. Ik denk dat ik dan op functies met minder verantwoordelijkheden had gesolliciteerd en erg gefrustreerd zou zijn geweest in mijn educatiewerk, zonder te geloven dat ik daarin mocht doorgroeien. Ik denk dat ik minder in mijzelf en de mogelijkheden had geloofd dan nu.”
Educatiemedewerker
Koos voor ontwikkeladvies
“Het traject heeft mij inzicht gegeven dat de carrièrerichting die ik ooit gekozen heb, mij op mijn lijf geschreven is. Dat ik door de testen beter inzicht gekregen heb welke interesses hier bij passen & de vertaling naar werkrichtingen geeft een groter gebied aan waarop ik mij kan richten voor nieuwe uitdagingen. ”
Laborant, 55 jaar
Deed 6x loopbaanoriëntatie
“Ik heb Laura leren kennen als een consciëntieus en kundig professional. Haar dienstverlening kenmerkt zich door een hoge accuratesse, het nakomen van afspraken en kwalitatief goede rapporten. Zij onderscheidt zich in kwalitatieve zin, ten opzichte van andere providers op de volgende competenties: empathie, luisteren, adviseren, doelmatigheid, zorgvuldigheid, integer handelen en flexibiliteit.”
Opdrachtgever in de bouwsector
Vroeg om advies voor medewerkers

PRAKTIJK AAN HUIS

Bel of mail, dan maken we een afspraak voor een oriënterend gesprek

SPOTLIGHT Loopbaanadvies

Ik help je als je vastzit in je werk. Of als je je verder wilt ontwikkelen, maar niet precies weet in welke richting. Als je diepgang wilt én concrete adviezen. Als je gecoacht wilt worden door iemand die een complexere vraag niet uit de weg gaat. En als je tempo wilt… want ik pak wel door. Spreekt dat jou aan?

COntact

© Copyright SPOTLIGHT LOOPBAANADVIES - All Rights Reserved