Loopbaanadvies

Bezinning op je loopbaan en bewuste keuzes maken voor de toekomst

Er zijn talloze vragen waarvoor je advies en ondersteuning van een professional zou kunnen inschakelen. Voorbeelden van onderwerpen zijn onder meer:

  • Het gevoel hebben vast te zitten in je huidige baan, en je afvragen: is dit het nu? Of kan ik nog meer uit mezelf halen?
  • Beter willen weten wat je vaardigheden en talenten zijn.
  • Inzicht willen krijgen in welke baan goed bij je past.
  • Je verder willen ontwikkelen, maar niet goed weten hoe en wat.
  • Advies willen krijgen over je sollicitatie vaardigheden.

Een loopbaantraject bij Spotlight helpt je om weer richting te krijgen, zodat je je loopbaan op een goede manier kunt starten of voortzetten.

Belangrijk hierbij is, dat je een weg volgt die aansluit bij jouw eigen waarden, normen, mogelijkheden en wensen. Daarom is een loopbaantraject bij Spotlight Loopbaanadvies altijd maatwerk. Samen gaan we aan de slag om inzicht te krijgen in je loopbaanvraag en de oplossing hiervoor.

De methode die we hiervoor gebruiken bestaat uit een combinatie van loopbaangesprekken, opdrachten en psychologische tests en vragenlijsten. Een loopbaanadvies kan uitgebreid worden met intensieve begeleiding en coaching, om je te helpen daadwerkelijk de stappen te zetten die volgen uit het advies. De doorlooptijd bestaat doorgaans uit 6 tot 12 weken, afhankelijk van de vraagstelling en intensiteit van de begeleiding.

Ben je op zoek naar een korte variant van het loopbaantraject, waarbij je snel geholpen wordt met je vraag, dan kan dat ook. Bijvoorbeeld als je gerichte informatie wilt over het opstellen van een cv of het voeren van sollicitatiegesprekken.

Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een (vrijblijvend) oriƫnterend gesprek, om de mogelijkheden te bespreken.


Comments