Welkom‎ > ‎

Ontwikkeladvies NL Leer Door

Gratis Loopbaan/Ontwikkeladvies

Het werk verandert. Het wordt digitaler, meer op afstand er zijn banen die verdwijnen, zeker nu. Herkenbaar? Dat is het gratis loopbaanadvies van ´NL leert door´ interessant voor jou. Je krijgt als werkende of werkzoekende de mogelijkheid om gratis ontwikkeladvies aan te vragen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Het ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan. Zo krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op jouw ervaring en wensen.

Tijdens een aantal gesprekken met een loopbaanadviseur, komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen jou en de loopbaanadviseur. In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.


Voor wie is het bedoeld?

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling NL leert door; van werkzoekenden tot werkenden, zzp'ers en zelfstandig ondernemers.


Hoe ziet het ontwikkeladvies traject er bij Spotlight Loopbaanadvies uit?

Het ontwikkeladvies bestaat uit een aantal gesprekken (3 fysiek of 4 online), waarin we ingaan op de volgende vraagstukken:

  • Hoe sta je in je werk

  • Je wensen en behoeften met betrekking tot je huidige en toekomstige loopbaan

  • Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik

  • Hoe ziet je arbeidsmarktperspectief er uit, waar liggen kansen

  • Eventuele belemmeringen die je tegenhouden in je werk of loopbaanontwikkeling

  • Hoe je blijft werken aan je ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid

In het laatste gesprek stellen we samen een ontwikkelplan op, waarin je concrete acties opneemt die je bij bovenstaande vraagstukken gaan helpen. Ik ben gevestigd in Haren waar de gesprekken plaatsvinden. Het is echter ook mogelijk om de gesprekken online te voeren.


Enthousiast en/of nieuwsgierig geworden?

Voor vragen, extra informatie of om je aan te melden voor het ontwikkeladvies kun je contact opnemen met:


Laura Houbolt, Arbeid- en organisatiepsycholoog en loopbaanadviseur.

Telefoon: 06 - 460 055 91  Mail: l.houbolt@spotlightloopbaan.nlOok is meer informatie over deze regeling te vinden op https://www.hoewerktnederland.nl/

Comments